Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

*Πλαστογράφοι γιατροί στην Κοζάνη!

Πλαστογράφοι γιατροί στην Κοζάνη!

....
Του Δημητρίου Ελ. Παπαϊωάννου
Εν ενεργεία Δασκάλου
Κατοίκου Κοζάνης
.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΑΠΟΓΝΩΣΗ
ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

...
Καζάνι που βράζει είναι το Γενικό Νοσοκομείο "Μαμάτσειο" Κοζάνης, αφού αποδεδειγμένα με τελεσίδικη δικαστική απόφαση, καταδικάστηκαν σε 2,5 χρόνια φυλάκιση επίορκοι χειρουργοί γιατροί του Νοσοκομείου για έκδοση ψευδών γνωματέυσεων, νόθευση δημοσίων εγγράφων, ψευδορκία κ.τ.λ.
Όλη η ραδιουργία παίχτηκε για να σώσουν τον αρχιτέκτονα μηχανικό - ηθικό αυτουργό. Όμως αποκαλύφτηκε η συμπαιγνία τους και η κατάχρηση εξουσίας των Γιατρών που λειτουργούν στο Νοσοκομείο.
Τo Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας, Γιατρών ΕΣΥ και το Κεντρικό Πειθαρχικό Συμβούλιο Υπουργείου Υγείας Γιατρών ΕΣΥ, εδώ και τρία χρόνια κωφεύουν και εθελοτυφλούν ενώ υπάρχουν καταπέλτες πορίσματα απο το Διευθύντρια του Νοσοκομείου Κοζάνης και τους Επιθεωρητές Σώματος Υγείας και Πρόνοιας Βορείου Ελλάδος.
Αν δεν επικυρώσουν την απόταξη τους απο το ΕΣΥ, θα σημαίνει ότι καλλιεργούνται - ενθαρρύνονται τέτοια νοσηρά φαινόμενα απο τις κεφαλές του κράτους.
Προσεχώς, θα μάθουμε νεότερα και δυσάρεστα για τους επίορκους γιατρούς και όσους πάνε να τους συγκαλύψουν στα διεθνή ΜΜΕ.




πηγη http://press-gr.blogspot.com/2007/11/blog-post_05.html

ΚΑΙ τωρα τα δικα μου φοιτητης ειμαι στην κοζανη να σας πω ποσες φορες εχω παει στο παραπανω νοσοκομειο να παρω χαρτι γιατρου για να μην χασω εργαστηρειο ...... δεν θυμαμε παντος ηταν πολες ..... και η μονη ερωτιση
-τι εχεις ?.
-κοιλοπονο στην φτερνα
-ποτε σε επιασε πρωτη φορα?
-προχθες
-και γιατι δεν ηρθες τοτε ?
-γιατι ειχα μαθημα
-για ποτε το θες το χαρτι ?
-για προχθες

οποιος καταλαβε καταλαβε .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: